Sonyjuttua

Turussa käynti poiki taas rahanmenoa, kun hommattiin Outille uusi Sonyn runko. Vaihdossa meni Sonyn A6600 (joita meille jäi vielä yksi) ja tilalle tuli Sony A7MkIV. Itse voin tarvittaessa käyttää uutta runkoa myös oman Sony A1:n vararunkona. Uudessa rungossa on nyt kiinni 100-400 mm objektiivi ja yhdistelmä tuntui eka kuvauksissa tosi hyvin toimivalta. Lauantai-illan ja sunnuntaipäivän (5.6.2022) ”koekuvauksissa” kaupunkiparvekkeeltamme Turussa tässä muutama esimerkki.

selkälokki_01_Turku_06_22

haarapääsky_01_Turku_06_22

SELKÄLOKKI, HAARAPÄÄSKY JA RÄKÄTTIRASTAS

SELKÄLOKKI, HAARAPÄÄSKY JA RÄKÄTTIRASTAS

Kuvat löytyvät isompina tiedostoina täältä:
https://jtenovuo.1g.fi/kuvat/UUSIMMAT+-+LATEST+PHOTOS/

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.