Nuori arosuohaukka

Maanantaina 27.8.2012 pyyhälsin iltapäivällä käymään Kemiönsaaren Björkbodassa – onhan se tunnettu syksyinen petopaikka! Koska paikalla oli eilisestö alkaen ollut kaksi 1kv arosuohaukkaa niin toki kiinnosti mahdollinen aiempien kuvieni parantaminen. Sää ei ollut kylläkään kummoinenkaan, harmaita pilviä ja vähän tihkusadetta.

TÖYHTÖHYYPPIÄ PYÖRI BJÖRKBODAN PELLOLLA, JOUKOSSA MUUTAMA SUOKUKKO

Koska auto on hyvä piilokoju niin katsoin sopivan paikan ja jäin odottelemaan. Runsaan kahden tunnin odotuksen jälkeen 1kv naaras-arosuohaukka pistäytyi minuutiksi lähistölle ja kamera sai tehdä hetken töitä. Paikalla oli myös mm. ruskosuohaukka, sinisuohaukka, 3 tuulihaukkaa, ampuhaukka ja nuolihaukka. Hauska pikku retki.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.