Grölis ja puikku

Maanantaina 7.1.2013 lähdettiin Vikmanin Reiskan kanssa aamulla kohti Uuttakaupunkia, katselemaan ja ehkä kuvaamaankin siellä jo pitkään viihtynyttä adgrönlanninlokkia. Taivas oli pilvessä, kuinkas muuten, ja jokunen lumihiutalekin leijui mutta pakkasta oli vain 4 astetta ja tuuli rauhallinen. Grölis löytyi kalasatamasta helposti n. 200 harmaalokin ja muutaman kala- ja merilokin seurasta. Niukoista valoista huolimatta jokunen kuvakin syntyi ja kaffet maistuivat paikallisella huoltiksella.

Uudestakaupungista jatkettiin matkaa Naantaliin, Ukko-Pekan sillalle, jonka sulasta löytyi myös paikalla jo jonkun päivän viihtynyt pikku-uikku. ”Puikku” sukelteli pirteästi ja muutama dokumenttikuva napattiin tästäkin. Paikalla oli myös mm. tukkasotka. Naantalissakin kahvikupponen maistui…. Mukava retki!

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.