Visiitti Kustaviin

Lauantaina 19.7.2008 matkattiin Outin siskon Saran nimipäiville Kustavin Isoluotoon, jossa myös yövyttiin ja palattiin Turkuun 20.7. klo 20 maissa. Varsinaisesti lintuja ei tullut kummemmin katseltua mutta syrjäsilmällä näkyi mm. paikallinen nuolihaukka, 2 merikotkaa, muuttava mustaviklo, 3 räyskää kumpanakin päivänä ja pihapiirissä mustaviinimarjapensaiden suojassa pesinyt punakylkirastas, jolla 21.7. oli 4 vastakuoriutunutta poikasta ja 1 muna. Punakylkeä ei voinut pihapiirissä mitenkään täysin välttää ja emot uhittelivat pörhistämällä punaisia kylkihöyheniään. Poikaset saivat toki riittävän usein ruokaa, siitä pidimme huolen. Enpä ole tuota kylkien pörhöttelyä ennen nähnyt… Muutama kuvakin tuli napsaistua.

kylkira
ray

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.