Käynti Nummella

Lauantaina 20.4.2013 matkasin m/s Lilyllä aamulla Utöstä Pärnäisiin, suora ajo ilman pysähdyksiä keski 3 tuntia ja vartin. Pärnäisistä jatkoin suoraan Nummelle (nykyisin Lohjaa), jonne Outi saapui samaan aikaan – Outin kotitalon pihamaalle. Teimme samantien pienen retken Hyvelänjärven tulvaalueelle, jossa oli mm. n. 70 laulujoutsenta, 6 kurkea, n. 20 kanadanhanhea ja 1 risteymähanhi, joka lienee kanadan- ja valkoposkihanhen jälkeläinen. Kuvattiin jonkin aikaa soidinta pitäviä laulujoutsenia kunnes siirryttin pihan haravointiin..

EN OLE ENNEN NÄHNYT LAULUJOUTSENEN KAULAN TAIPUVAN TÄLLÄ TAVALLA!

EN OLE ENNEN NÄHNYT LAULUJOUTSENEN KAULAN TAIPUVAN TÄLLÄ TAVALLA!

MUUTTOMATKALLA OLEVIEN LAULUJOUTSENTEN SOIDIN JOHTI JO PARITTELUUN

MUUTTOMATKALLA OLEVIEN LAULUJOUTSENTEN SOIDIN JOHTI JO PARITTELUUN

Sunnuntaina 21.4. 2013 jatkettiin pihahommia mutta välillä piipahdin hetkeksi katsomaan Hyvelänjärven länsipäässä ollutta isoa Anser-parvea, jossa ruokaili myös 4 lyhytnokkahanhea. Hieno lintupaikka tuo jokakeväinen tulvajärvi!

KANADANHANHEN PIENEMPI SEURALAINEN LIENEE KANADAN- JA VALKOPOSKIHANHEN RISTEYMÄ?

KANADANHANHEN PIENEMPI SEURALAINEN LIENEE KANADAN- JA VALKOPOSKIHANHEN RISTEYMÄ?

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.