Mantereelle

Maanantaina 9.12.2013 oli pilvinen päivä ja pitkin päivää sateli lumikuuroja. Tuuli oli koillisesta 6 m/s ja pakkasta pari astetta. Puuhattiin kotihommia mutta lyhyt aamutarkkailu luotsiasemalla ja etelä- sekä itäosan kierros tehtiin. Lintuja nähtiin mm. 41 muuttavaa laulujoutsenta (5a), naaraspukuinen sinisuohaukka (hetken eteläniemellä), 4 tilheä, 2 räkättirastasta, 3 kottaraista, peukaloinen, niittykirvinen ja eteläkärjen luodoilla 1+3 merisirriä.

KAUKOKUVA MERISIRREISTÄ

KAUKOKUVA MERISIRREISTÄ

Tiistaina 10.12.2013 lähdimme mantereelle viemään venettä talvihuoltoon, paatti lastattiin sisälle m/s Eivoriin. Lännestä saapui vesisaderintama ja lounaistuuli puhalsi 14 m/s joten lintuja ei tänään ehditty katsella. Myös Sällylä poistui tänään mantereelle. Kohta taas takaisin Utöhön…

SAARESSA ON LÄHES 100 VIHERPEIPPOA

SAARESSA ON LÄHES 100 VIHERPEIPPOA

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.