Mantereelle venettä hakemaan

Maanantai 6.1.2014 oli jälleen synkkä ja pimeä päivä, sumuakin. Tuuli oli kaakossa 8-9 m/s ja taivas taas paksussa pilvessä, lämpöä oli vielä 4 astetta. Vähän staijasinkin luotsiasemalla mutta näkyvyys oli huono eikä juuri mitään liikettä näkynyt merellä. Kierros itä- ja eteläosassa tuotti mm. närhen, naurulokin, niittykirvisen, 2 peukaloista, 2 punarintaa, 24 tilheä ja 2 räkättirastasta. Järvisen Mikko ja Anu lähtivät tänään mantereelle.

PEUKALOISIA ON VIELÄ SAARESSA ARVIOLTA AINAKIN 12 YKSILÖÄ

PEUKALOISIA ON VIELÄ SAARESSA ARVIOLTA AINAKIN 12 YKSILÖÄ

Tiistaina 7.1.2014 lähdettiin klo 13 Outin kanssa mantereelle, Outi töihin ja itse menin hakemaan huollossa ollutta venettämme takaisin Utöhön.  Päivä oli vesisateinen ja etelätuulikin 12 m/s, lämpöä yli 5 astetta. Koska näkyvyys oli lähes olematon niin lintujen tarkkailu jäi väliin tänään ennen laivan lähtöä. Mantereelle lähti myös Degerstedtin Kari.

RUOKINNALLA KÄY KOIRASPEIPPO, JONKA OIKEASSA JALASSA ON ISO KASVAIN. VAIN KYNSIÄ NÄKYY HIEMAN.

RUOKINNALLA KÄY KOIRASPEIPPO, JONKA OIKEASSA JALASSA ON ISO KASVAIN. VAIN KYNSIÄ NÄKYY HIEMAN.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.