Macroa jahtaamassa

Maanantai-iltapäivällä 17.8.2009 polkaisin Paraisten (anteeksi Länsi-Turunmaan…) Lemlahteen, jossa oli eilen nähty ja kuvattu 1kv arosuohaukka. Parkkeerasin itseni kartanon eteläpuolelle peltotien varteen ja odotin 2.5 tuntia. Arosuo oli paikalla – runsaan tunnin odotuksen jälkeen se pääsi yllättämään minut takaa ja vastavalon puolelta, lenteli hiljalleen keinuen peltojen yllä minusta poispäin kunnes kauempana teki muutaman näyttävän kaarroksen. Etäisyys hyvä nähdä mm. kauluri mutta huono kuvaamiselle, valokin hankala. No, odotin saapuvaksi uudelleen mutta eipä vaan tullut. Paikalla käväisi hiirihaukka, pari varpushaukkaa, tuulihaukka ja palokärki. Ehkä tuo nuori macro onnistuu saada kortille vielä joskus..

hiir

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.