Mantereelle

Maanantaina 22.6.2015 satoi aamulla kevyesti vettä mutta pian selkeni ja aurinko porotti loppupäivän. Tuuli oli heikkoa kaakosta. Pientä komppausta hotelliniemellä ja itärannalla, muuten ruohonleikkuuta ja vähän maalaushommia. Itärannalla oli 15 suokukkoa, 5 töyhtöhyyppää ja 2 mustavikloa ja kylällä näkyi mm. 2 nokkavarpusta. Järvisen Mikko ja Anu lähtivät mantereelle.

MUUTAMA NUORI MERIKOTKA PYÖRII LÄHIVESILLÄ

MUUTAMA NUORI MERIKOTKA PYÖRII LÄHIVESILLÄ

Tiistaina 23.6.2015 oli edessä lähtö käymään mantereella. Aamu oli aurinkoinen, heikkoa itätuulta. Staijailin tunnin verran luotsiasemalla – näkyi mm. 51 ruokkia, 27 mustalintua ja mehiläishaukka. Kylällä lenteli pikkukäpylintu, kesän kasvillisuus on komeimmillaan ja merivesi vielä kirkasta ja levätöntä…

PENSASKERTTU ON UTÖSSÄ YLEINEN PESIMÄLAJI

PENSASKERTTU ON UTÖSSÄ YLEINEN PESIMÄLAJI

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.