Muuttovalmisteluja ja macro

Olin jo ollut muutaman päivän Turussa valmistelemassa kaupunkiasuntomme muuttoa kunnes tuli sunnuntai 6.9.2015 ja oli aika lähteä pitämään esitystä Rauman Seudun Lintuharrastajat ry:n kokoukseen. Esityksen aihe oli ”Linnut lennossa” ja sali oli mukavasti täpötäynnä väkeä, ihan kaikille ei meinannut tuolejakaan riittää.

Menomatkalla pysähdyin kahvilla Laitilassa ja sen jälkeen staijailin vajaa puoli tuntia n. 5 km keskustasta pohjoiseen, tien varren parkkialueella, Raumantien varressa. En ehtinyt kovin pitkään olla kun idästä päin lähestyi suohaukka, joka pyörähti läheisellä sänkipellolla ja jatkoi matalalla tien yli matkaa luoteeseen. Myötävalossa erottui puhtaan punaruskea alapuoli, tummat kyynärsiipien alapinnat, hartialautumat, selkeä kauluri, tumma boa, 4 harittajaa eli nuori, 1kv arosuohaukka. Silmän väriä en 12x kiikarillani erottanut vaikka ei lintu kaukana ollut ja lintukamerani ei ollut tällä kertaa mukana. Olinhan ”vain” esitelmäreissulla… Mukava havis vaikka ”macroja” onkin viime päivinä nähty kymmenittäin etelä- ja lounaisrannikolla.

Turussa olin takaisin klo 21.30, paluumatka taittui reippaassa vesisateessa.

NÄKYMÄ UUDEN KAUPUNKIKÄMPPÄMME PARVEKKELTA - EHKÄ TÄSTÄKIN JOKU LINTU JOSKUS NÄKYY...

NÄKYMÄ UUDEN KAUPUNKIKÄMPPÄMME PARVEKKELTA – EHKÄ TÄSTÄKIN JOKU LINTU JOSKUS NÄKYY…

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.