Pikku retkellä Ruissalossa

Sunnuntaina 15.11.2015 lähdettiin Outin kanssa vähän ulkoilemaan Turun Ruissaloon. Taivas oli paksussa pilvessä ja välillä muutaman kerran tihutti vettäkin mutta muuten oli kelpo ulkoilusää. Kuvaamiseen oli mukana 760D ja 100-400 f4.5-5.6 obiska. Runko on muuten ihan hyvä mutta hämärä-/kohinakestävyys kaukana 1DX:stä, jonka olin jättänyt tällä kertaa Utöhön.

VARPUSPÖLLÖ KILLISTELI SYYSHÄMÄRÄSSÄ METSÄSSÄ

VARPUSPÖLLÖ KILLISTELI SYYSHÄMÄRÄSSÄ METSÄSSÄ

TOINEN PÄIVÄN NAKKELEISTA

TOINEN PÄIVÄN NAKKELEISTA

 

Tehtiin kierros reitillä Pikku-Pukin tie – Kolkka – Honkapirtti (kaffet!) – kasvitieteellinen puutarha – veneveistämö. Mainittavia havaintoja olivat Pikku-Pukin tien varrella varpuspöllö, puukiipijä ja 2 pähkinänakkelia (+ 2 kärppää), kasvitieteellisessä puutarhassa pähkinähakki ja harmaapäätikka sekä veneveistämöllä myöhäinen tiltaltti.

PÄHKINÄHAKKI PYSYTTELI  PUIDEN LATVOISSA

PÄHKINÄHAKKI PYSYTTELI PUIDEN LATVOISSA

KAUKAINEN DOKUMENTTI VENEVEISTÄMÖN TILTALTISTA

KAUKAINEN DOKUMENTTI VENEVEISTÄMÖN TILTALTISTA

 

Mukava pikku retki mutta kohta menoa taas kotikulmille Utöhön.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.