Kaupunkilintuja

Maanantaina 18.1.2016 käväisin päiväkävelyllä (pilvinen keli, heikkoa lumisadetta) Turun Kupittaalla, jossa talvehtii mm. koiras tavi – ilmeisesti luonnonvarainen lintu. Tavi oleskelee lintulammikolla, jossa seurana on kesyjä puistolintuja, mm. morsiosorsa ja mandariinisorsapari. Paikalla oli myös ad-laulujoutsen, jonka statuksesta en tiedä. Hauska paikka ja pakkanen on supistanut linnut pieneen sulaan. Mukana oli tällä kertaa Canonin 100-400mm obiska ja runkoina 760D.

KOIRAS TAVI TALVEHTII TURUSSA

KOIRAS TAVI TALVEHTII TURUSSA

TAVIN "KAVERINA" ON MM MORSIOSORSA, KUPITTAAN PUISTOLINTUJA, MUTTA SILTI HIENO ILMESTYS

TAVIN ”KAVERINA” ON MM MORSIOSORSA, KUPITTAAN PUISTOLINTUJA, MUTTA SILTI HIENO ILMESTYS

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.