Uusi kirja Utöstä!

Olemme Outin (Sarjakoski) kanssa julkaisseet kirjan ”Kymmenen vuotta Utön majakkasaarella”. Kirja kertoo mm. ympärivuotisesta elämästä Utössä, saaren tapahtumista, elämyksistä, mieleenpainuvista kokemuksista, talvimyrskyistä sekä Utön ja lähisaariston monipuolisesta luonnosta näyttävien kuvien kera. Kovakantista kirjaa (100 sivua, suomenkielinen) on nyt saatavilla Utön kaupasta ja Hannan kahvilasta sekä myös suoraan allekirjoittaneelta. Tilaus mieluiten sähköpostilla jorma.tenovuo@uto.fi, hinta 25e + postimaksu 7,80e (mukana pankkisiirtolomake). Toivotamme mukavia lukuhetkiä ja uskomme, että kirjassa on paljon uutta tietoa myös Utössä jo käyneille!

info_A4_tenovuo_L

kirja_02

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.