Tuhat poikki!

Olen pitänyt vuodesta 2001 alkaen kirjanpitoa siitä missä painotuotteissa ottamiani lintukuvia on julkaistu. Eräänlainen välietappi ylittyi nyt heinäkuun alussa, kun yli
1000 lintukuvaani on ilmestynyt erilaisissa lintukirjoissa ja lintulehdissä Suomessa ja ulkomailla. Kuviani on ollut tähän mennessä 16 lintukirjassa ja yli 20 eri lintulehdessä (useimmat ulkomaisia), jonka lisäksi noin 550 kuvaa on julkaistu kotimaassa ja ulkomailla erilaisissa tiedotteissa, esitteissä, opastauluissa, yhdistysten veppisivustoilla, sanoma- ja aikakauslehdissä, kalentereissa, optiikkaliikkeiden sivustoilla jne.
Mukavaa jos/kun joistain kuvistani on ollut iloa muillekin kuin itselleni!

lintukuvat_02

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.