Mantereelle

Torstaina 27.7.2017 oli yhä vaan aurinkoista, illalla tosin tuli vähän pilveä etelästä. Itätuuli oli heikkoa ja lämpö kipusi 22 asteeseen. Staijia aamulla vajaat kaksi tuntia, muuten kiertelyä lähinnä kyläalueella ja Enskärillä. Lintuja näkyi mm. 2 mustalintua, 6 ruokkia, tuulihaukka, pikkukäpylintu, valkoviklo, 7 liroa, punakuiri, 9 pikkukuovia, isokuovi, suosirri, 7 töyhtöhyyppää, kapustarinta ja 3 taivaanvuohta. Päivä kului taas pääosin tuttujen parissa ja aamulla on varhainen lähtö mantereelle kohti uusia kokemuksia.

VIHERPEIPPOJA SAARESSA PESII USEITA PAREJA

VIHERPEIPPOJA SAARESSA PESII USEITA PAREJA

Perjantaina 28.7.2017 lähdettiin aikaisin aamulla m/s Eivorilla kohti mannerta. Yöllä heikosti sadetta, aamulla jo taas selkeni. Utö-Jurmo välillä nähtiin mm. 45 (1a) muuttavaa punakuiria, 3 suosirriä ja 3 ruokkia. Turkuun saavuttiin puolenpäivän aikoihin.

PARIN PÄIVÄN TAKAINEN KUVA PURJEHDUKSELLE LÄHDÖSTÄ S/Y TAIVAANVUOHELLA

PARIN PÄIVÄN TAKAINEN KUVA PURJEHDUKSELLE LÄHDÖSTÄ S/Y TAIVAANVUOHELLA

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.