TLY 40 vuotta !

Lauantaina 18.11.2006 vietettiin Turussa ensin Bongariliiton syyskokousta ja sitten illalla Turun Lintutieteellisen Yhdistyksen (TLY) 40-vuotisjuhlaa. Itse pääsin osallistumaan vain jälkimmäiseen koska olin sekä lauantain että sunnuntain Seilo Ristimäen pitämällä mainiolla digikuvauskurssilla Turun Pansiossa. Toivottavasti kuvani tästä vielä paranevat.. Mutta – TLY:n iltajuhla pidettiin Vanhalla Raatihuoneella klo 19 alkaen ja paikalla oli pitkälti toistasataa juhlijaa. Mainioita puheita, hyvää ruokaa ja musiikkia, huomionosoituksia ja ennen kaikkea mukavaa seuraa ”vanhojen” tuttujen parissa. Tarkempi kuvaus juhlista ilmestynee aikanaan TLY:n omille veppisivuille.

perustajat

Itse olen yksi TLY:n 33 perustajajäsenestä 40 vuoden takaa. Meistä 5 on poistunut pilvilintujen pariin ja jäljellä olevista paikalla oli 18 – siis 65 %. Ilahduttavaa! Muistelemista riitti ja likimain kaikki olivat edelleen tiukasti tämän hienon harrastuksen piirissä. Oheisessa Panu Kuntun ottamassa kuvassa ovat paikalla olleet perustajajäsenet – vasemmalta luetellen Hannu Hilke, Esko Joutsamo, Seppo Pekkala, Juhani Hoviseppä, Pyry Lapintie, Jorma Tenovuo, Martti Lehto, Seppo Kotiranta, Ilkka Hoviseppä, Jouko Hakala, Ismo Lahtonen, Osmo Kivivuori, Hannu Laine, Kari Saarvola, Teppo Sarvilinna, Pentti Vihanto, Esko Tarponen ja Esa Lehikoinen.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.