Jouluksi mantereelle

Maanantaina 18.12.2017 lähdimme mantereelle joulun viettoon, laiva lähti klo 14. Aamupäivä oli pilvinen ja lounaasta puhalsi navakka tuuli (12-14 m/s). Lämpöä oli 4 astetta. Lyhyt meristaiji ja itäosan kierros tuottivat havaintoina mereltä mm. 5 lapasotkaa, naarashaahkan, 2 allia ja saaresta taivaanvuohen, käpytikan, 25 räkättiä, 3 tikliä ja edelleen nokkavarpunen saunallamme. Matkalla mantereelle ei tehty mainittavia havaintoja ja Turussa olimme klo 19 aikoihin.

PEUKALOISIA LIENEE SAARESSA LÄHES KYMMENEN

PEUKALOISIA LIENEE SAARESSA LÄHES KYMMENEN

MERIMETSOJA KERTYY AIEMPIEN VUOSIEN TAPAAN TALVEKSI SATAMAAN

MERIMETSOJA KERTYY AIEMPIEN VUOSIEN TAPAAN TALVEKSI SATAMAAN

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.