Valkoselkätikka

Muutaman päivän tauko kamerahommissa poltti jo hyppysissä ja oli tänään (22.12.2017) päästävä hetkeksi maastoon talviauringon paisteessa ja nollakelissä. Kaarinan Rauvolassa on pitkään viihtynyt naaras valkoselkätikka – siis sinne. Vikmanin Reiska ja Järvisen Hanna tulivat kavereiksi ja olihan paikalla toki muitakin, tuttujakin. Runsaan tunnin odottelun jälkeen valkoselkätikka ilmestyi ruokinnalle ja seurasimme vilkasta lintua jonkin aikaa sen jälkeenkin lähimetsässä. Kuvaaminen oli vähän niin ja näin, aina risuja ja oksia edessä. Jokunen dokumentti kuitenkin. Paikalla oli myös useita käpytikkoja ja naaras harmaapäätikka. Reiskan ja Hannan kanssa käytiin totta kai yhteisellä retkikahvillakin.

VAIKKA EN NÄISTÄ "TALIPOTKÖTIKKA" KUVISTA OIKEIN TYKKÄÄKKÄÄN, NIIN PAKKOHAN SELLAINENKIN OLI OTTAA VASETISTA.

VAIKKA EN NÄISTÄ ”TALIPOTKÖTIKKA” KUVISTA OIKEIN TYKKÄÄKKÄÄN, NIIN PAKKOHAN SELLAINENKIN OLI OTTAA VASETISTA.

KÄVI VASETI KUORIMASSA PUITAKIN

KÄVI VASETI KUORIMASSA PUITAKIN

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.