Retki Ruissaloon

Keskiviikkona 31.1.2018 oli puolipilvinen pakkaspäivä (-4 astetta) ja päätin pistäytyä pikku retkellä Ruissalossa, sillä aikaa kun Outi oli käymässä Saran kanssa Kustavissa. Kiertelin saaren länsipäässä, tarkoituksena oli myös samalla testata eilen hankittua Canonin 6D Mk II-täyskennorunkoa. Mukavasti pelitti, nyt ollaan luovuttu kaikista kroppirungoista ja ”tykitetään” Outin kanssa jatkossa vain täyskennoilla. Tekevät vaan oikeasti parempaa jälkeä, ainakin meidän mielestä. Mukana matkassa oli toki myös 1DX MkII ykkösrunkoni. Kameroiden eteen osui tänään mm. 2 pajusirkkua ja koiras valkoselkätikka, näkyi myös mm. palokärki, muutama käpytikka ja telkkiä sekä isokoskeloita. Perinteinen päiväkahvi tuli nautittua aina tunnelmallisella Honkapirtillä, tuttuja lintukavereita näkyi puolestaan maastossa useita.

VALKOSELKÄTIKKA ILAHDUTTI RUOKAILEMALLA RANTALEPISSÄ

VALKOSELKÄTIKKA ILAHDUTTI RUOKAILEMALLA JÄKÄLIEN KESKELLÄ

PAJUSIRKUT RUOKAILIVAT TAPANSA MUKAAN RUOVIKOSSA

PAJUSIRKUT RUOKAILIVAT TAPANSA MUKAAN RUOVIKOSSA

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.