Mantereelle

Torstaina 8.11.2018 oli edelleen pilvistä ja sumuista, lämpöä 8 oli astetta. Olin kovassa kuumeessa ja tosi huonovointinen, siksi pysyttelin kotona koko päivän. Mikko ja Leo näkivät saaressa mm. sinisuohaukan, kanahaukan, lehtokurpan, 3 kangaskiurua, 17 peukaloista, 2 tiltalttia, mustavariksen ja jälleen 5 viiksitimalin parven, joka käväisi noin puolen tunnin ajan itäniityn ruovikossa.

TILHIÄ ON PIENIÄ MÄÄRIÄ PÄIVITTÄIN

TILHIÄ ON PIENIÄ MÄÄRIÄ PÄIVITTÄIN

Perjantaiaamulla 9.11.2018 jouduin pitkästä aikaa lähtemään joksikin aikaa mantereelle, Järvisen Mikko poistui saaresta samalla kyydillä. Harmi, että joutuu lähtemään näin kesken sesongin, koska nyt 9.11. Lindroosin Leo löysi jo tämän vuoden toisen kashmirinuunilinnun Utöstä. Hieno havis ja 12. humei Utöstä kautta aikain.

KÄYMÄSSÄ TURUN KODISSAMME, NÄKYMÄ PARVEKKEELTA LÄNTEEN

KÄYMÄSSÄ TURUN KODISSAMME, NÄKYMÄ PARVEKKEELTA LÄNTEEN

 

 

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.