Koronavirus ja Utön matkat

Lupasin täällä sivuillani päivittää matkustus- ja majoitustilannetta Utön osalta nyt koronan leviämisen aikana. Uusin tieto on se, että Utössä sekä hotelli että Hanna Kovasen majoitukset on kaikki suljettu tästä hetkestä alkaen ainakin 13.4. saakka. Myös kuulemma Jurmossa Klas Mattsonin majoitukset on toistaiseksi suljettu. Mitä tapahtuu 13.4. jälkeen on auki, riippuu tietysti koronavirustilanteesta sekä yleisistä valtioneuvoston linjauksista. Ennuste ei tällä hetkellä ole kovin hyvä ainakaan koko huhtikuulle.

Yhteysaluksen osalta on edelleen voimassa 13.3. ELY-keskuksen antama tiedote (johon on linkki edellisessä blogissani), jossa todetaan, että kaikkea vapaa-ajan matkustusta yhteysaluksilla tulee välttää. Asia tietysti kietoutuu yhteen majoitusjuttujen kanssa. Miten tämä ehkä vaikuttaa Jurmon lintuaseman toimintaan, en osaa sanoa.

Utö

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.