Pikakäynti mantereella

Keskiviikkona 10.6.2020 tulin jo takaisin Utöhön, asiat mantereella tulivat hoidetuksi. Ajelin auringonpaisteisena aamuna Nauvoon ja sieltä Pärnäisiin, jossa odotti edelleen m/s Isosaari. Piti olla jo m/s Baldur, mutta uusi tieto kertoi, että Baldur aloittaakin liikennöinnin vasta huomenna, torstaina. Väkeä kertyi laivalle 50-60 henkeä, lisäkseni lintureissulaisia Jyrki Normaja menossa Jurmoon.

KÄENPIIKOJA PESII UTÖSSÄ 3 PARIA

KÄENPIIKOJA PESII UTÖSSÄ 3 PARIA

Matkalla saatiin pohjoistuulta, aurinkoa ja lämpöä 17 astetta. Utöhön saavuttiin klo 13 ja iltapäivällä tein pari kierrosta kyläalueella, jossa havaintoja olivat mm. viitakerttunen ja puolalainen kirjekyyhky. Saaressa olivat paikalla Varesvuon Markus sekä edelleen Järvisen Mikko ja Kuusiston Kimmo.

LUOTTAVAINEN PUOLALAINEN KIRJEKYYHKY

LUOTTAVAINEN PUOLALAINEN KIRJEKYYHKY

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.