Tiibettiläinen

Maanantaina 29.6.2020 oli lähdettävä käymään mantereella. Aamu oli pilvinen, tuulinen (itäkaakosta 12 m/s) ja puolen päivän jälkeen saatiin ajoittaista sadetta. Ilmakin oli vähän viilentynyt (18 astetta). Matka ehostetulla m/s Baldurilla sujui mukavasti, paljon oli väkeä näin maanantaivuorollakin. Pärnäisiin saavuttiin klo 18.15 ja matkalla Turkuun pysähdyin Paraisten keskustassa bongaamaan siellä jo jonkin aikaa oleskelleen tiibetinhanhen. Lintu löytyi helposti ja mukanani olleella Outin lintukameralla sain siitä joen yli otettua mukavat kuvatkin, kevyestä sateesta huolimatta. Oli samalla minulle 291. Paraisilla näkemäni lintulaji. Turussa kotona olin klo 20 aikoihin.

TIIBETINHANHI VIIHTYY VALKOPOSKIHANHIEN SEURASSA

TIIBETINHANHI VIIHTYY VALKOPOSKIHANHIEN SEURASSA

 

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.