Mustahaikarabongaus paluumatkalla

Palasin 9.8.2008 aamulla Utöstä mantereelle m/s Eivorilla ja Turkuun ajaessa likimain matkan varrella sijaistee Paraisten Vannais, jossa oli 6.8. asti näyttäytynyt 1kv mustahaikara. Siis sinne! Lauantaiaamupäivän sää oli pilvinen ja tihkuinenkin, ei paras kuvauskeli, mutta nuori mustahaikara onneksi löytyi saman paikalle saapuessani. Toki paikalla oli monia tuttuja, taitavia kameramiehiäkin. Viivyin Vannaistentiellä vajaat 2 tuntia, joista tunnin ajan mustahaikara oli näkyvissä kunnes nousi ilmaan ja kaarteli Paraisten keskustan suuntaan aivan matalalla. Muutama kuvakin tuli muistoksi tästä Lounais-Suomessa kovin harvinaisesta vieraasta.

mustahaikara
mustahai

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.