Oravannahkoja kameraliikkeeseen

Huolellisen harkinnan jälkeen päädyin tänään hankkimaan ns. lintukameralleni, Canon Mark II:lle, varadigikameran eli Canon 20D:n. Tiedän toki että tämä malli on korvautumassa uudella Canonin 30D:llä mutta totesin erot varsin vähäisiksi ja 20D oli ”vanhentuvana mallina” saatavana uutena ja käyttämättömänä vielä varsin edullisesti. Onhan kyseessä ensisijaisesti (toistaiseksi ainakin) vain ns. kakkoskamera… Vaihdoin myös samalla yhden vanhan objektiivini ja tilalle tuli hommattua Canonin EFS 18-55 mm II f/3,5-5,6 laajakulmaobjektiivi, jolla aion tilaisuuden tullen ottaa mm. maisema-, henkilö- ja lähikuvia. Uusi olkalaukku mahdollistaa tämän paketin mukana kulkemisen siten, että laukussa on myös juuri sopiva tila myös kiikarilleni (Swarowski 10×42). Uuden rungon ja objektiivin myötä toivottavasti oppii perspektiiviä myös muun tyyppiseen luontokuvaukseen kuin vain lintuihin vaikka TIETYSTI ne säilyvät ehdottomana ykköskohteena ainakin minun koko loppuelämäni!

Kategoria(t): digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.