Viitatiaista bongaamassa

Tänä syksynä on Suomeen virrannut idästä ennätysmäinen joukko viitatiaisia ja – nyt kun ensimmäiset ovat saavuttaneet Turun seudunkin – niin päätin tänään 1.11.2010 pistäytyä sellaista katsomassa. Turun Pernossa viitatiainen käy innokkaasti lintuharrastajan ruokinnalla ja yhtä innokkaasti paikalla käy viitatiaisbongareita, miksi en siis minäkin… Pimeän harmaasta ja huonovaloisesta päivästä huolimatta sain runsaan tunnin aikana linnusta jonkun dokumenttikuvankin, ehkä täytyy tulla uudelleen jos tulisi vaikka tulisi lähiviikkoina lunta valaisemaan maisemaa.

viitatintti
Turun viitatiainen on lajityypilliseen tapaan vilkas ja nopealiikkeinen

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.