Piipahdus mantereella

Maanantaina 18.7.2016 piti lähteä käymään mantereella. Aurinkoa edelleen ja lounaistuuli oli heikentynyt 5-6 m/s. Tunnin staiji luotsiasemalla ja vähän kylällä kuljeskelua. Nähtiin mm. 38 ruokkia, suosirri ja lammashaan reunassa pieni pikkukäpylintuparvi, jossa Markus näki ja kuuli ainakin yhden kirjosiipikäpylinnun. Varesvuon Markus ja Minna lähtivätkin kanssamme samaa matkaa mantereelle. Turussa oltiin klo 19.30 aikoihin.

HAARAPÄÄSKYJÄ PESII MUUTAMA PARI UTÖN VENEVAJOISSA

HAARAPÄÄSKYJÄ PESII MUUTAMA PARI UTÖN VENEVAJOISSA

Tiistaina 19.7.2016 kuvasin aamulla runsaan tunnin ajan tervapääskyjä kaupunkiasuntomme parvekkeelta, edustalla hyöri ajoittain noin 20 tervapääskyä. Mukavaa puuhaa testata uutta runkoa, joka myös päivitettiin tänään.

TERVAPÄÄSKY TULEE KOHTI KOVAA VAUHTIA, HYVÄ KUN KUVAAJA JA KAMERA PYSYVÄT MUKANA...

TERVAPÄÄSKY TULEE KOHTI KOVAA VAUHTIA, HAASTETTA ETTÄ KUVAAJA JA KAMERA PYSYVÄT MUKANA…

"PERUSLENTOKUVA" TERVAPÄÄSKYSTÄ

”PERUSLENTOKUVA” TERVAPÄÄSKYSTÄ

Keskiviikkona 20.7.2016 vierailtiin Outin sukulaisten kesäpaikassa Kustavissa viettämässä lähes 100 muun vieraan kanssa paikan 30-vuotiskesäjuhlia. Hienot juhlat, hyvä orkesteri, upeat ruoat ja juomat, paljon tuttuja ja tietysti meni myöhäiseen ennen kuin oltiin yöllä taas Turussa. Lintuja en kummemmin katsellut mutta ”sivusilmällä” illan aikana näkyi mm. 2 kurkea ja 4 harmaahaikaraa.

KESÄJUHLAVÄKEÄ

KESÄJUHLAVÄKEÄ

Torstaina 21.7.2016 lähdin aamupäivällä takaisin Utöhön – nyt oli pilvinen keli ja Nauvossa vähän satelikin. Kahvi ja kauppa oli toki ohjelmassani. Väkeä oli paljon liikkeellä ja lomalaisia riitti runsaasti m/s Eivorillekin. Ei kummempia lintuhavaintoja matkalla ja ilta Utössä sujui kotosalla mm. kukkia kastellen.

SELKÄLOKKEJA NÄKEE UTÖSSÄ AIKA HARVOIN

SELKÄLOKKEJA NÄKEE UTÖSSÄ AIKA HARVOIN

 

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.