Joulunaika mantereella

Joulunaika tuli vanhaan tapaan vietettyä mantereella – ensin Turussa ja sitten Nummella, isolla joukolla Outin vanhan kotitalon tunnelmassa. Turusta ajelin aattoiltapäivänä Nummelle ja takaisin Turkuun tapaninpäivän iltana. Joulupäivänä ja tapanina oli mukava ulkoilusää – lämpö nollan paikkeilla, lunta maassa ja tapanina vähän aurinkoakin. Kävelyretkillä ei näkynyt kummempaa, mainittavimmat havainnot olivat 2 koskikaraa, harmaapäätikka ja vilkas kettu. Karoja kuvasin jonkin aikaa Nummenjoella molempina päivinä. Kohta taas takaisin Utöhön…

koskikara_05_Nummi_12_18

KOSKIKAROJA PILVISENÄ JA AURINKOISENA TALVIPÄIVÄNÄ

KOSKIKAROJA PILVISENÄ JA AURINKOISENA TALVIPÄIVÄNÄ

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.