Oudon näköinen liro

Torstaina 18.7.2019 jatkui pohjoisvirtaus, nyt 6-8 m/s. Aurinko porotti ja lämpöä oli 19 astetta. Taas runsaan tunnin staiji aamulla ja itäosa kierrettiin. Merellä näkyi mm. 2 ruokkia, 2 harmaahaikaraa ja räyskä, saarikierroksella 2 tuulihaukkaa, 9 pikkukuovia, valkoviklo, 7 liroa (joista yksi hyvin oudon, ruskean värinen), töyhtöhyyppä, 6 suokukkoa ja Kobbanilla päivällä istuskellut huuhkaja. Illalla meille saapuivat muutamaksi päiväksi kyläilemään Lotta, Vesa ja Vilma.

liro_01_Korppoo_07_19

OMITUINEN PUNARUSKEA LIRO - MYÖS VATSAPUOLELTA JA JALOISTA - OLI HETKEN ITÄRANNALLA TAVALLISTEN LIROJEN SEURASSA.

OMITUINEN PUNARUSKEA LIRO – MYÖS VATSAPUOLELTA JA JALOISTA – OLI HETKEN ITÄRANNALLA TAVALLISTEN LIROJEN SEURASSA.

Perjantaina 19.7.2019 lähdin aamulaivalla klo 05.30 lyhyelle käynnille mantereelle asioita hoitamaan, kohta taas takaisin saareen. Kaunis kesäpäivä, kohtalaista luoteistuulta ja aurinkoa. Varesvuon Markus ilmoitti nähneensä n-pukuisen kirjosiipikäpylinnun  hotellin pihlajassa tänään, eka tänä vuonna Utössä.

TUULIHAUKKOJEN SYYSMUUTTO ALKOI

TUULIHAUKKOJEN SYYSMUUTTO ALKOI

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.