Hylsyjä mantereella

Keskiviikkona 9.11.2011 tein aamupäivällä yhdessä unkarilaisen ornin Tolgyesi Chaban kanssa pienen rundin Turun ympäristössä yrittäen löytää jonkun alueella nähdyistä parista hiiripöllöstä. Ei onnistunut, piilossa pysyivät niin Moisiossa kuin Paimiossakin. No, toisella kertaa sitten – Chaballe se olisi elis. Chaban tapasin m/s Eivorilla, hän vietti viime viikonlopun Jurmon lintuasemalla, mukava kaveri.

KANADANHANHIA ILTAVALOISSA

Iltapäivällä päivystin vielä pari tuntia iltavaloissa Kaarinan Littoistenjärvellä odotellen josko paikalla pitkään viihtynyt lyhytnokkahanhi tulisi järvelle yöpymään. Eipä tullut mutta 26 kanadanhanhea tuli ja paikalla uiskenteli myös mm. 3 laulujoutsenta, 2 allia ja ainakin 8 uiveloa. Kanahaukkakin näyttäytyi kahdesti. Kun katselin illalla kotona kanadanhanhikuviani niin yhdessä kuvassa yksi hanhista lentää ilmiselvästi selkä alaspäin mutta pää silti oikeassa asennossa! Laskeutuessaan tekivät hanhimaisen heittelehtiviä kiepautuksia ja kuvan täytyy olla tälläisesta hetkestä – en sitä vaan paikan päällä vielä havainnut. Erikoista!

YLHÄÄLLÄ OIKEALLA OLEVA KANADANHANHI LENTÄÄ HETKEN ILMISELVÄSTI YLÖSALAISIN MUTTA PÄÄ ON SILTI OIKEASSA ASENNOSSA !

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.