Mantereelle

Maanantaina 11.1.2021 täytyi lähteä mantereelle perheessä ilmenneen sairastapauksen vuoksi. Päivä oli puolipilvinen, lounaistuulta 4-6 m/s ja lämpöä 2 astetta. Staijia aamulla 1.5 tuntia luotsiasemalla ja pikainen käynti itärannalla tuottivat mm. 3 laulujoutsenta, 17 mustalintua, allin, tp ruokin, tavin, 18 tilheä ja 2 peukaloista. Panu näki myöhemmin vielä mm. punakylkirastaan, luotokirvisen, tundraurpiaisen ja itärannalla edelleen naaraspukuisen mustaleppälinnun. Matkalla mantereelle havaittiin Outin kanssa Utö – Jurmo välillä mm. 4 naurulokkia ja 9 laulujoutsenta. Nauvon kk:ssa oltiin klo 18.30 ja Turussa klo 20 – vähän ennen lännestä lähestyvää myrskymatalapainetta vesi-, räntä- ja lumisateineen.

UTÖN SATAMAAN ON KERÄÄNTYNYT TALVEHTIMAAN N. 70 MERIMETSOA

UTÖN SATAMAAN ON KERÄÄNTYNYT TALVEHTIMAAN N. 70 MERIMETSOA

 

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.