Mark III:n korjaus – apua tarkennusongelmaan??

Canonin ”lippulaiva” Mark III on alusta saakka kärsinyt automaattitarkennuksen ongelmista, erityisesti Servolla kuvattaessa. Muitakin – ehkä pienempiä – ongelmia on ollut mutta aika vastikään, yli 0.5 vuoden markkinoillaolon jälkeen, Canon on löytänyt (toivottavasti..) tarkennusongelman syyn ja jo hankittuja kamerarunkoja on alettu korjata takuutyönä. Kysehän on ns. apupeilin ripustuksesta ja samalla on Canonilta tullut tarkennusta parantava uusi firmwire v.1.1.3.
Oma Mark III-runkoni pääsi eilen aamulla takuukorjaukseen ja tänään iltapäivällä sain sen hakea valmiina pois. Nyt on jännittävää nähdä mitä tämä auttoi – toivottavasti mahdollisimman paljon. Lisää korjausasiasta voi lukea mm. Rob Galbrightin sivuilta.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.