Jo toinen jääkuikka!

Keskiviikkoaamuna 7.5.2008 tuli Utöstä tieto että kevään 2. juhlapukuinen jääkuikka oli aamulla klo 7.30 (täsmälleen sama aika kuin toissapäivänä!) matkannut juhlavasti luotsiaseman länsipuolelta läheltä pohjoiseen. Luotsilla olivat staijaamassa Helstolan Jari, Kuusiston Kimmo, Pärssisen Mikko ja Willströmin Brita. Näin Kimmo ja Britakin näkivät lajin nopeasti kun eivät olleet paikalla toissapäiväisen jääkuikan aikaan. Kautta aikojen 6:s määritetty jääkuikka Utöstä.
Saaresta löytyi tänään myös mukavalle keväiselle siepposarjalle jatkoa – ”puolialbinistinen” 2kv kirjosieppo-koiras. Mikko Pärssinen sai linnusta mainioita kuvia, tässä Mikon ottamista kuvista yksi

outosieppo

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.