Nakkeleita Turussa

Sunnuntaina 28.12.2008 tehtiin Outin kanssa kauniissa ja tyvenessä talvisäässä pieni kierros kotikulmilla – ensin Friskalanlahden reunalle, sitten Ruissaloon. Kummassakin oli nähtävillä pähkinänakkeli mutta heikosti kuvattavissa. Huono dokumentti Ruissalon hätäisestä linnusta juuri ja juuri tallentui.

nanakkeli

Friskalan ruokinnalla oli nakkelin lisäksi mm. 3 mustarastasta, kuusitiainen ja pari närheä. Ruissalon Rantatiellä nähtiin nakkelin lisäksi mustarastas, 2 puukiipijää ja jäällä seisoskelleet pari merikotkaa. Honkapirtillä juotiin hyvät kahvit ja sitten tehtiin vielä kierros ilta-aurinkoisessa Ruissalon Kolkassa jossa oli koko päivä turhaan haettu paikalla muutaman päivän oleillutta kyhmyhaahkaa. Mukava ulkoilukierros joka tapauksessa ja tuttuja näkyi paljon!

vari

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.