Mustakaularastas Raumalla

Tiistaina 3.2.2009 matkasin aamupäivällä Rauman Uotilaan katsomaan paikalla muutaman päivän oleillutta 2kv mustakaularastasta. Lintu oleili Esko ja Tarja Roströmin talon ympäristössä käyden päivän aikana kolmasti ruokinnalla, aina pikaisesti ja vain kerran talon etupuolella olevalla ruokinnalla. Muuten lintu viihtyi naapuritontin korkeissa kuusissa tai jossain lähistöllä näkymättömissä. Viihdyin paikalla pitkään – kiitos ystävällisten Roströmien – ja paikalla oli myös liki koko valoisan ajan Jouni Lehtola ja muutamat muutkin piipahtivat paikalla. Kun lintu vihdoin tuli ruokinnalle oli valoa varjon puolen seinustalla jo turhan niukasti ja mitään huippukuvia ei syntynyt.. Mukava laji toki nähdä.

mustakaularastas

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.