Lisää talitikkoja

Torstaina 27.1.2011 kiertelin puolenpäivän jälkeen pari tuntia kameraa ulkoiluttamassa Turun Ruissalossa ja päivystys Pursiseuran läheisellä ruokintapaikalla tuotti lisää kuvia talipötköillä käyvistä tikoista – nyt vuorossa pikkutikka ja käpytikkoja (3 yks). Harmaapäätikkaa odottelin. Ruokinnalla oli myös mm. lähes 10 urpiaista, mustarastas ja muutama punatulkku keltasirkkujen, viherpeippojen ja tiaisten lisäksi. Tuttuja lintuharrastajia ja kuvaajia näkyi Ruissalossa monta ja kahvilla kävin tietysti Honkapirtillä. Lähistöllä oleskeli kuulemma edelleen myös pähkinänakkeli mutta jätin sen tällä kertaa ”rauhaan”…

pikutikka
Ruissalon tikat ovat pelottomia, pikkutikkakin.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.