Vieraskirjaan palautetta !

Sivuillani on jonkin aikaa ollut vieraskirja kommentteja varten mutta kovin niukasti käytetty. Ehkä se on ollut hankalassa paikassa, Galleria-luettelon vieressä. Koska olen kuitenkin todennut, että suomenkielisten sivujen ’Retkiblogia’ luetaan kiitettävän paljon niin linkki vieraskirjaan on nyt siirretty myös aina uusimman blogin viereen, oikealle puolelle, helpottamaan mahdollisten kommenttien antamista. Koska itsekin tiedän, että kuvissa on paljon parantamisen varaa – ja ehkä blogi-infoonkin toiveita – niin Vieraskirjaa voi käyttää palautteen antamiseen: niin hyvässä kuin ”pahassa”! Yritän parantaa näin sivuja ja ottaa puutteista opiksi. Pitäisikö sivuilla olla esim. maisemakuvia vai onko parempi että keskityn näin tiukasti vain lintukuviin? Onko ’Uusimmat’-sivuston kuvien määrä sopiva vai tuleeko niitä liikaa (inflaatioilmiö..) vai liian vähän? Oletteko hoksanneet käyttää myös ’Slideshow’-mahdollisuutta? Pitäisikö linkkejä muihin sivustoihin lisätä vai riittääkö, että niitä hakee googlettamalla tai esim. Birdlife’n sivujen kautta?

saari

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.