KIITOS !

Vuosi 2006 oli ensimmäinen jolloin nämä www-sivuni olivat täydessä toiminnassa ja kiitän lämpimästi kaikkia mielenkiinnosta lintukuviani ja retkikuvauksiani kohtaan! Olen toki ollut yllättynyt sivujen suosiosta – vuoden 2006 aikana avattiin lähes 600.000 kuvaa (595.147) ja käyntejä oli lähes 30.000 (29.699). Eri koneilta vierailijoita oli yli 11.000 (11.156) ja vierailijoita kävi 53 eri maasta! Eniten vierailuja oli Suomesta (runsas 257.000 kuvanavausta) ja Yhdysvalloista (209.545). Ehkä eksoottisimmat vierailijat tulivat Armeniasta, Costa Ricasta, Sudanista, Thaimaasta, Hong Kongista, Chilestä, Kolumbiasta, Taiwanista, Singaporesta, Mongoliasta, Sri Lankasta, Vietnamista, Filippiineiltä, Saudi-Arabiasta ja Yhdistyneistä Arabiemiraateista.

Mielenkiintoista oli että selvästi eniten vierailuja oli elokuussa – syynä silloin ottamani kuvat etelänpäiväkiitäjistä! Siis lintukuvien ohi menivät suosiossa nuo perhoskuvat – pitäisi varmaan lintukuvien tasoa saada nostettua…

halia

Yritänkin tietysti tänä vuonna parantaa edelleen kuvien ja sivujen laatua ja jatkan retkijuttujenkin kirjoittamista koska niistä on tullut mukavaa palautetta. Kiitos vielä kaikille ja jatketaan yhdessä!

ps. vuoden viimeisenä päivänä 31.12.2006 kävin Porissa ruosterastasta hakemassa pari tuntia – myöhästyin 10 minuuttia viime havainnosta, sen jälkeen lintua ei enää löytynyt kunnes tänä aamuna oli taas paikalla… vaan minä en. Sellaista on joskus bongaus.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.