Nakkeli ja luontokuvailta

Keskiviikkona 8.11.2006, auringon paistaessa, päätin iltapäivällä piipahtaa vanhalla hautausmaalla, jossa Karjalaisten muistomerkin luona olevalla ruokinnalla oli eilen käynyt pähkinänakkeli. Runsaan 5 minuutin odottelun jälkeen nakkeli saapuikin ja viipyi 3-4 minuuttia kunnes häipyi eikä ainakaan tuntiin palannut. Jonkun kuvan sain pikaisesti napattua, ei nyt niin ihmeellisiä. Jatkoin klo 15 maissa kotiin, työstin muutaman nakkelikuvan valmiiksi ja lisäsin pari niistä lintukuvaesitykseeni tänä illalla Rajalan järjestämässä Luontokuva-illassa Sigyn-salissa. Olisipahan ainakin ajankohtainen esitys!

sitta

Illan ohjelma alkoi Raimo Sundelinin esityksellä saariston monista muutoksista viimeisen 25 v aikana; muuten hieno esitys vähän kärsi liian heikkovalovoimaisesta projektorista. Saaristomeri-valokuvauskilpailun tulokset julkistettiin: paljon hienoja kuvia oli loppuunmyydyn katsomon eli n. 350-henkisen yleisön ihasteltavana. Tauon jälkeen oli oma esitykseni ”Matkoille lintukuvaajan siivellä” ja illan päätti Jukka Nurmisen hieno esitys vedenalaisesta kuvaamisesta. Hankalan näköistä touhua! Paikalla oli tosi paljon tuttuja ja omien kuvieni värimaailman oikeellisuuden olin mahdollisimman tarkkaan työstänyt Seilo Ristimäen firman ’Iloinen Liftari’-avulla. Otto Väätäinen oli paikalla apunani ja kyllä tuo yhteistyö auttoi paljon – kiitokset Otolle! Mukava kuvailta.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.