Kameraongelmia

Sunnuntaiaamuna 10.6.2007 lähdin klo 5 maissa kuvaamaan lähiseudulla laulavaa viitakerttusta mutta ”pelipaikalle” saavuttuani totesin ettei kamerani toiminutkaan – suljin rikki! Harmitti mutta onneksi se hajosi täällä Turussa eikä esimerkiksi huomenna alkavalla Ruotsi-Tanska-Norja kierroksella. Katsotaan saako kameran kuntoon huomisillaksi vai saanko ehkä Rajalasta toisen rungon tilalle matkalle…? Palasin pikaisesti kotiin hakemaan toisen Canonin rungon, 20 D:n, joka ei kovin hääppöinen ole Mark II:n jälkeen lintukuvaukseen mutta uudelleen viitakerttuspaikalla sain sillä kuitenkin joitakin ihan kelpo kuvia – hukkaprosentti oli tosin suuri verrattuna parempaan runkoon. Lundenin Jokken kanssa juotiin varhaiset aamukahvit kuvaustuokion päätteeksi ja oltiin tyytyväisiä yhteistyöhaluiseen dumariin.

dumari

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.