Hippiäisuunilintu Utössä

Tiistaina 23.10.2007 ainakin Turussa näytti oikein ”pudotuskeliltä”, pilvistä, heikkotuulista ja vähän tihkusateistakin. Pian tulikin Utöstä tieto odotetusta itäfyllarista – saaressa oleva Toiskallion Totti oli löytänyt hippiäisuunilinnun eli ”pron” hotellin portin vierestä. Saareen puoliltapäivin saapunut Kuusiston Kimmo löysi ko. linnun myös nopeasti samalta paikalta, lajin no. 212 tälle vuodelle Utöstä. Tässä olevan pron olen kylläkin kuvannut syksyllä 2003 Kylmäpihlajan majakalla, nythän olen itse töissä Turussa…

pro

Naapurisaaressa Jurmossa itäfyllareita oli tänään oikein ropisemalla: kaksi ruskouunilintua (toinen rengastettiin) ja verkosta myös hippiäisuunilintu.

Kategoria(t): Ajankohtaista linturetkiltä, digikuvia luonnosta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.